Reklama:

Mleczne produkty fermentowane, a poziom cholesterolu

12-09-2015,
Monika Toczek - dietetyk

Ten tekst przeczytasz w 1 min.

Mleczne produkty fermentowane, a poziom cholesterolu

medforum

Analiza krwi w laboratorium

Fermentowane produkty mleczne są źródłem składników pokarmowych o wysokiej wartości odżywczej. Wyróżniają się zawartością białka o wysokiej wartości biologicznej, zbilansowanym składzie aminokwasowym.  Stanowią źródło łatwo  przyswajalnego: wapnia, potasu i fosforu. Wpływają również na prawidłową gospodarkę lipidową.

Reklama:

POWIĄZANE DYSKUSJE NA FORUM Z KATEGORII Profilaktyka

gość
Interpretacja ekg u pacjenta z wada serca
Witam serdecznie, prosiłabym o rzucenie okiem na EKG. 27 lat, kobieta, delikatna niedomykalność zastawki aortalnej, przesuw 50mm
Prośba o interpretację ekg
Poproszę o interpretację wyniku ekg, mężczyzna 20 lat
gość
Opis ekg
Witam. Czy ktoś może podpowiedzieć o badaniu ekg . Syn lat 14 uprawiający sport
gość
Odczyt EKG
Witam, proszę o interpretację mojego wyniku EKG, kobieta lat 26
gość
Interpretacja wyniku EKG
Proszę o interpretację mojego wyniku EKG, kobieta lat 26
Jak nauczyć dziecko umiejętności samoakceptacji i budowania pewności siebie?
Cześć! Poszukuję praktycznych porad dotyczących [url=https://naszaklasa.edu.pl/jak-nauczyc-dziecko-umiejetnosci-samoakceptacji-i-budowania-pewnosci-siebie/]nauczania mojego dziecka umiejętności samoa...
Reklama:
Reklama: