Reklama:

Prosze o szybka rade (26)

Forum: Inne choroby związane z ciśnieniem

gość
23-10-2012, 14:12:43

Spokojnie Mario,akurat kłócenie sie nie jest moja mocną stroną...frustrację wyładowuję w siłowni...i nie mam na celu wyładowwywać się na kimkolwiek(tym bardziej na kimś kogo nie poznałam osobiście-więc jak wnioskujesz mam tu na mysli Ciebie).
Moim zdaniem jeśli ktoś pyta o jakakąś banalną sprawę (oczywistą dla Ciebie a dla tej osoby niestety nie),dotyczącą ludzkiej sprawy jaką jest sex,czy tam pożycie wspólzycie jak zwał tak zwał...to raczej z Twojej treści wyczyta,,po co pytałam jak dalej nie wiem''...i tyle.Pozdrawiam Mario
gosiaelblag
gość
23-10-2012, 14:40:52

Spokojnie Mario,akurat kłócenie sie nie jest moja mocną stroną...frustrację wyładowuję w siłowni...i nie mam na celu wyładowwywać się na kimkolwiek(tym bardziej na kimś kogo nie poznałam osobiście-więc jak wnioskujesz mam tu na mysli Ciebie).
Moim zdaniem jeśli ktoś pyta o jakakąś banalną sprawę (oczywistą dla Ciebie a dla tej osoby niestety nie),dotyczącą ludzkiej sprawy jaką jest sex,czy tam pożycie wspólzycie jak zwał tak zwał...to raczej z Twojej treści wyczyta,,po co pytałam jak dalej nie wiem''...i tyle.Pozdrawiam Mario
gosiaelblag
gość
23-10-2012, 17:08:03

Znowy mi wyjdze esej :).
"Spokojnie Mario,"
Ja jestem spokojna na ogòl :), forum jest hobby, nie praca ani obowiazkiem, co dobrowolnie przjelam, wiec czemu mam spokòj tracic? Trace na inne problemy :), wlasne, innych i ogòlne.
"akurat kłócenie sie nie jest moja mocną stroną..."
MOJA NA OGòL TEZ NIE :)
"frustrację wyładowuję w siłowni...i nie mam na celu wyładowwywać się na kimkolwiek(tym bardziej na kimś kogo nie poznałam osobiście-więc jak wnioskujesz mam tu na mysli Ciebie)."
Sugerujesz, ze jestem zfrustowana i ja, ta fustraje, wyladuje na forum? Jak ja mam nie obrazac innych, ty tez nie obrazaj: widziesz slomke w oku blizniego... :D. Nie wydaje mi sie, ze jestes lekarzem co mi moze postawic diagnoze o frustracji :).
"Moim zdaniem jeśli ktoś pyta o jakakąś banalną sprawę (oczywistą dla Ciebie a dla tej osoby niestety nie),dotyczącą ludzkiej sprawy jaką jest sex,czy tam pożycie wspólzycie jak zwał tak zwał...to raczej z Twojej treści wyczyta,,po co pytałam jak dalej nie wiem''...i tyle."
Owszem, jak to opisujesz, to sie zgadzam. Nie zgadzam sie, jesli chodzi o sprawe niebanalnai i zastanòw sie, bez folosofii, dlaczego nie jest banalna.
Zat z tego nic nie rozumiem.
"agag1004 2012-10-23 11:52:31 pani mario za dużo filozofii nie na temat... z pani strony... a GOSC moim zdaniem większe szanse zajscia w ciąże są u ciebie gdyż nie tak dawno urodziłas... pozostało ci tylko teraz poczekać na wynik najpewniejszy jednak i najszybszy - krew... ja i tak uważam że dziecko to największe szczęscie jakie możemy dostać od życia... pierwsze jak i to drugie... pozdrawiam..."
Cieza, u mnie?!?!??! Krew, najszypszy wynik?!?!??! Ja urodzilam niedawno?!??!? Nic rozumiem: nowy cudpwny temat: zawczesna demencja! :D Albo "uczymy sie gramatykyki, mimo, ze jezykiem rozmawiamy codziennie" (co nie jest moim przypadkiem, Gosiu ;)...)
M.
gość
23-10-2012, 17:36:40

lekarzem nie jestem,fakt tylko farmaceutą;),Esperanto też nie znam więc do reszty wypowiedzi nie mogę się ustosunkować,ponieważ Twoja polszczyzna jest na tyle słaba że nie bardzo rozumiem o co chodzi,czytałam kilka razy-wybacz(nie wiemm czy jesteś obcokrajowcem)ale nie bardzo Cię rozumiemKończymy tą dyskusję Mario,życzę miłego wieczoruI miłego dnia w pracy.Jeślli zaś robisz coś dla ludzi(tyle wyczytałam)-to i siły i wiary.
gosiaelblag
gość
23-10-2012, 18:04:02

"lekarzem nie jestem,fakt tylko farmaceutą wink"
To nie stawiaj diagnos poza katarem, bo niebezpieczne.
A co to jest wink?
"Esperanto też nie znam"
Je tze nie :). skad esperanto? Znowu jestes dowcipna?
" więc do reszty wypowiedzi nie mogę się ustosunkować,ponieważ Twoja polszczyzna jest na tyle słaba że nie bardzo rozumiem o co chodzi,czytałam kilka razy-wybacz(nie wiemm czy jesteś obcokrajowcem)ale nie bardzo Cię rozumiem"
Ja tez nie rpzumiem, osoby, co cytowalam :). Jak nie rozumiem, na ogòl sie pytam i sie spytalam :). Czego, najwyrazniej, ty nie jestes przyzwyczajona robic.
Fakt, od ponad 20 lat mòwie codziennie dwoma innymi jezykami. Po polsku wychodza mi skomplikowane zdania (nie jestem obcokrajowCEM, bo jestem kobieta, na nawiasie: bledy sie zdarzaja wszystkim).

" smile Kończymy tą dyskusję Mario,życzę miłego wieczoru smile I miłego dnia w pracy.Jeślli zaś robisz coś dla ludzi(tyle wyczytałam)-to i siły i wiary."
Ja chociaz pròbuje. A ty, jesli mas ochote porozmawiac"spokojnie"?
A, jak mozesz, petlmacz miteks cytowan aga1004, bo w nim nic nie zrozumialam, a ty, co nie rozumiesz mnie, napewna toak :). Nie dyskusja, tlumaczenie :) dla idiotki (tzn. dla mnie, co po polsku nie mozna zrozumiec).
Cudownego wieczoru i cudownych zarobkòw jutro :)
Maria
gość
23-10-2012, 18:29:51

A dziekuję bardzo pewnie że zarobię .tyle zrozumiałam.Dobranoc.Jeśli masz w dalszym ciągu cokolwiek do napisania napisz mi prywatną wiadomość bo te forum zostało stworzone w innym celu.
gosiaelblag
gość
23-10-2012, 19:28:36

Chacialas zakonczyc dyskusje, to ja skoncz. I daj dowòd, ze jeste jepsza ode manie(co na ogòl doskonale robisz, ogòlnie, z innymi). Nie mysle, ze mam cokowiek do powiedzenia ci prywatnie: nie wstydze sie pisac publicznie, co mysle (umoralajace, albo nie, dlugie, albo nie, osobiste albo nie... Jak chcesz jechac na wakacje, to nie do Nairobi, co cie zbolalo-ja ma frustracje, ale ty tez-ale nad morze!).
. I i tak, jak napisalas, mojej "biednej polszczyzny", bys nie zrozumiala: to poco mòwisz abym pisala ci w moim nieszczesym "dialekcie"?!?!?!?
Jak nie interesuje post , ludzie nie czytaja. Bardzo przepraszm za zly posly: niestety, robie, co moge, ale zyjac zagranica i mòwiac innymi jezykami, zdaje sobie sprawe, ze nie jestem "Còrka Mickiewicza", niestety.
Nie martw sie: mnie nagròd nie potrzeba, bo pracuje w dziec i, zdazalo sie i w nocy (nie jako prostytutka z Polski, co NAM duza chwale daly, ale jako robotnica w fabryczkach). Nagrody wszystkie dla ciebie :).
Szybka odpowiedz, mimo, ze czekam na przetlumaczenie alag1004 (co nie rozumiem) i czegi nie rozumiem (moze ty tez nie):
1. normalnie, po dwòch dniach po miesiaczce, nie ma szczegòlnych statystych, co ja znam
2. n.p. zpalenie jajnikòw moze dac tzw. "falszywy efekt pozytywny" (sama sobie poszytaj, bo jestes farmaceutka!
3. nie ma statystych na na pytanie zadane: sa za to kobiety, co zaszly w ciaze, w czasie miesiaczki.
4. jesli jest prawda, co napisano, ze sie w Polsce o "pewnych rzeczach nie mòwi", to zacznijcie mòwic
Jak nie lubisz esejòw, to nie czytaj moich: napewno strawy sa trudne i osobiscie uwazam, ze trudno je streszczac. Chyba, ze sie chce wygrac nagorde, a nie pomòc.
Jak mi przetlumaczysz aga, to bede wdzieczna. Zanim sie ztad wycofam, chacialabym zrozumiec krytyli innych.
Co JA akceptuje, bo sa porzyteczne.
Maria
gość
23-10-2012, 19:32:04

A co ma ciaza o nadciesniu????? Co juz jest, eh, doswiadczeniem...
M
gość
23-10-2012, 19:44:17

posłuchaj nie jestem -nie byłam tu dla nagród bo akurat żyję z pracy własnych rąk-fora są po to aby popisać sobie i tyle.Konto usunęłąm-bo po przeczytaniu komentarzy na mój temat w Twoich ostatnich postach--doszłam do wniosku że nie warto!!!!tu być aby jakaś zadufana NIEDOWARTOŚCIOWANA ANALFABETKA pisała cokolwienk na temat kogoś kogo nie zna!!!I ngdy nie byłam lepsza od innych--byłam przeciętna i nie muszę na siłę ,,pokutować''i zgrywać bóg wie kogo,bo jestem dowartościowana tym co mam -rodziną przyjaciółmi.Konto miałam tu tylko dlatego ,że mam niepełnosprawną córkę i czasami tu zaglądam nie dla jakiś benefitów ale po rade;)forów jest tysiące tu pole do popisu zostawiam TobieMiłego wieczora i więcej wiary w ludzi
Początkująca
23-10-2012, 20:16:36

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: